На Покровському та Курахівському напрямках найбільше ворожих атак | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія просунулась у Селидовому: Зведення з фронту

24 жовтня 2024, 08:54 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Курахове, Торецьк, Слов'янськ, Добропілля 783
Поділитися:
Російська армія просунулась у Селидовому: Зведення з фронту

148 зіткнень на добу на фронті: на Покровському та Курахівському напрямках найбільше ворожих атак.

На Харківському напрямку ворог 9 разів штурмував поблизу населених пунктів Вовчанськ та Тихе.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 9 атак загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Піщаного, Кругляківки, Степової Новоселівки, Лозової, Вишневого та Першотравневого.

На Лиманському напрямку ворог атакував 12 разів. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Греківка, Терни, Новомихайлівка, Торське та Серебрянка.

На Краматорському напрямку окупанти атакували 5 разів у районах Ступочок, Білої Гори та Григорівки.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 6 атак у бік Торецька та Неліпівки.

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 38 штурмових і наступальних дій агресора в районах населених пунктів Селидового, Новоторецька, Лисівки, Сухої Балки, Променя, Сухого Яру, Крутого Яру, Миролюбівки, Красного Яру та Михайлівки. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового. Ворог активно задіював для ударів на напрямку бомбардувальну та штурмову авіацію.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 34 атаки. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед поблизу Катеринівки та Кремінної Балки. Ворог атакував у бік Антонівки, Новодмитрівки, Новоселидівки, Костянтинівки, Зоряного, Гострого та Дальнього, активно застосовував авіацію.

На Времівському напрямку противник здійснив 5 штурмів наших позицій в районах Богоявленки, Новоукраїнки та Золотої Ниви.

Оновлення мапи DeepState

Ворог просунувся в Селидовому (Покровський напрямок), у Костянтинівці, Ізмайлівці та біля Богоявленки (Курахівський напрямок).








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ