Російська армія зайняла територію мкр. Каналу в Часовому Яру — DeepState | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія просунулась у Часовому Яру та ще на шести ділянках фронту

3 липня 2024, 09:22 | Офіційно 1011
Поділитися:
Російська армія просунулась у Часовому Яру та ще на шести ділянках фронту

Російська армія зайняла територію мкр. Каналу в Часовому Яру, а також просунулась ще на шести ділянках фронту: біля Прогресу, Володимирівки, у Карлівці, Красногорівці, Нью-Йорку та Макіївці.

Про це повідомляє військовий аналітичний паблік DeepState. Аналітики знову критикують заяви офіційних осіб.

"На жаль, за помилки доводиться платити людьми та територією. Якщо й надалі вдаватимуть, що все гаразд, то ситуація буде на межі катастрофи", - пише телеграм-канал. 

Помилки аналітики називають "спроби відновити позиції, коли це не несе жодного сенсу, і оборона на невигідних рубежах, а іноді в оточенні".

Нагадаємо, мікрорайон Канал — це крайня східна частина Часового Яру, яка розташована на схід від каналу Сіверський Донець - Донбас.

Як сьогодні вранці виглядає карта deepstatemap.live на цій ділянці фронту:


У ранковому зведенні Генштабу повідомляється, що спроби прорватися до Часового Яру Сили оборони зупинили.

"На Краматорському напрямку українські захисники зупинили 14 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Кліщівки, Калинівки, Іванівського та Часового Яру Донецької області", — йдеться в офіційному повідомленні. 

Також повідомляється, що на Торецькому напрямку російська армія "значно активізувалася": окупанти здійснили 32 атаки, зокрема, в районах населених пунктів Торецьк, Північне, Південне, Залізне та Нью-Йорк у Донецькій області.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ