Росіяни просунулися у бік траси Покровськ-Костянтинівка ще на 1 км | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія просунулась у бік траси на Костянтинівку

10 червня 2024, 08:37 | Офіційно 3321
Поділитися:
Російська армія просунулась у бік траси на Костянтинівку
Фото: Генштаб

За останню добу на карті військового аналітичного паблику DeepState відзначено значні зміни: росіяни просунулися у Новоолександрівці та Уманському (Покровський район).

Як повідомляє DeepState у своєму телеграм, окупанти продовжують рух до траси Покровськ-Костянтинівка через командування одного з підрозділів ТрО, яке не повідомило сусідів про втрату позицій. 

Згідно з останнім оновленням карти, російським військам до траси Покровськ-Костянтинівка залишилося трохи більше 8 км. За останню добу у напрямку траси росіяни просунулися на 1 км.

Просування росіян у Покровському районі вранці 10.06:


Генштаб у своєму вечірньому зведенні повідомляв про атаки позицій на цьому напрямі та напружену ситуацію.

"На Покровському напрямку агресор 27 разів атакував позиції наших воїнів у районах Прогресу, Євгенівки, Новоолександрівки, Новопокровського, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Карлівки. 18 атак відбито, дев'ять ще тривають. Ситуація напружена. Сили оборони тримають рубежі, вживають заходів щодо недопущення просування ворога вглиб території України", — йдеться у повідомленні командування.

Нагадаємо, раніше представник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин заявляв, що армія противника рухається у бік траси Покровськ-Костянтинівка, маючи тотальну перевагу.

Також він повідомляв, що Покровський напрямок залишається найгарячішим на всій лінії фронту. Російська армія зосереджує свої зусилля на прориві оборони, щоб розвинути наступ на Покровськ, Мирноград та Селидове, а також прорватися до життєво важливої траси на Костянтинівку.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ