Російська армія посилила тиск біля Часового Яру - Волошин | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія посилила тиск біля Часового Яру - Волошин

17 червня 2024, 19:04 | Офіційно 984
Поділитися:
Російська армія посилила тиск біля Часового Яру - Волошин

Російські військові посилили свій тиск у напрямку Часового Яру та навколишніх сіл. За минулий тиждень там сталося 65 бойових зіткнень. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, повідомляє Суспільне.Донбас

"На Краматорському напрямку українські воїни минулого тижня відбили 65 ворожих атак (58 атак за попередній тиждень) у районах населених пунктів Григорівка, Калинівка, Кліщівка, Іванівське, Новий", - повідомив Назар Волошин. 

Спікер зазначив, що останнім часом російські війська сконцентрували свої зусилля на відрізку Часів Яр - Кліщівка, Андріївка. Окупанти намагаються захопити ці населені пункти для подальшого просування у напрямку Краматорська та Слов'янська. 

Волошин додав, що у боях біля Часового Яру беруть участь підрозділи РФ 1065-го артилерійського полку повітряно-десантних військ, 98-а дивізія ВДВ, 58-й батальйон спецназу, 1-й корпус армії так званої "ДНР", бригада "Север- В" ”. 

За добу в районі Часового Яру було зафіксовано 197 обстрілів. Ворожа авіація завдала 4 авіаударів, скинувши 5 КАБів. ЗСУ за добу на цьому напрямі ліквідували 40 окупантів та 75 отримали поранення.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ