Російська армія активізувалася на Краматорському напрямку — Генштаб | ZI.ua
Акция закончилась

Російська армія активізувалася на Краматорському напрямку — Генштаб

24 травня 2024, 17:47 | Офіційно | Краматорськ 1785
Поділитися:
Російська армія активізувалася на Краматорському напрямку — Генштаб

За інформацією Генштабу упродовж сьогоднішнього дня ворог значно активізувався на Краматорському напрямку. Загальна кількість бойових зіткнень станом на 16:00 — 73. 

На Харківському напрямку, в прикордонній смузі, російські окупанти проводили штурмові дії від Плетенівки в напрямку Тихого. Ще два бойові зіткнення тривають у Вовчанську. А загальне число боїв на напрямку на даний час становить 11.

На Куп’янському напрямку ворожі наступальні спроби найбільш інтенсивні, але і втрачає агресор багато. Загалом за сьогодні відбулося вже 18 боїв. Протягом дня тут знешкоджено вбитими та пораненими 56 окупантів. Уражено російський танк та самохідну гармату «Гіацинт». Триває шість бойових зіткнень.

На Лиманському напрямку окупанти проводили ще один безуспішний штурм, третій за добу.

На Сіверському напрямку російська авіація вдарила трьома керованими авіабомбами по місту Сіверськ Донецької області.

На Краматорському напрямку кількість штурмових дій агресора відразу зросла до 12. Ворог атакує в районах Кліщіївки, мікрорайону Новий біля Часового Яру, а також Андріївки, де бойове зіткнення триває. По Північному ворог застосував некеровані авіаракети.

На Покровському напрямку тривають три бойові зіткнення. З початку доби їх уже 12. Ситуація контрольована, українські воїни дають гідну відсіч окупантам. Противник зосереджує штурми, зокрема, на Новоселівці Першій, підтримуючи наступ авіацією. По цьому населеному пункту ворог випустив 7 КАБів, ще 2 таких авіаударів завдано по Воздвиженці.

На Курахівському напрямку число бойових зіткнень не змінилося. По два КАБи росіяни запускали на райони населених пунктів Водяне й Костянтинівка.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ