Російська армія вдарила по центру Краматорська, є жертви | ZI.ua
Акция закончилась

Росіяни вдарили ракетою по центру Краматорська сьогодні вранці. оновлено

14 березня 2023, 09:45 | Надзвичайні події | Краматорськ 2949
Поділитися:
Росіяни вдарили ракетою по центру Краматорська сьогодні вранці. оновлено

Сьогодні вранці Краматорськ піддався обстрілу. Щонайменше троє цивільних поранені. Про це повідомляє глава Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Росіяни вдарили ракетою по центру міста. За оперативною інформацією, пошкодили шість багатоповерхівок. На місці обстрілу працюють правоохоронці і рятувальники", - йдеться в повідомленні.

Оновлено

Один загиблий і щонайменше троє поранених через обстріл окупантами багатоквартирного будинку в Краматорську – розпочато розслідування, повідомили в прокуратурі.

За даними слідства, вранці 14 березня 2023 року окупаційні війська РФ здійснили ракетний обстріл центральної частини Краматорська. Ракета потрапила в багатоквартирний будинок, в результаті чого пошкоджені перекриття і стіна одного з під'їздів, розбиті вікна і балкони. З-під завалів вилучені чотири поранених. Один потерпілий, на жаль, помер в лікарні, ще трьом громадянам надано кваліфіковану медичну допомогу.

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Число постраждалих ще встановлюється.

Оновлено

Росія вдарила ракетою по центру Краматорська. За попередньою інформацією 1 людина загинула, 2 поранені (1 жінка у важкому стані). Пошкоджено 25 багатоквартирних будинків, один приватний, дитячий сад, музей і адмінбудівля. Про це повідомив мер Краматорська Олександр Гончаренко.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі