Ворог намагається заходити з боку Іванівського та Богданівки: Обстановка у Часовому | ZI.ua
Акция закончилась

Росіяни шукають слабкі місця в обороні Часового Яру: Ситуація на цьому напрямі

14 травня 2024, 14:39 | Офіційно 1038
Поділитися:
Росіяни шукають слабкі місця в обороні Часового Яру: Ситуація на цьому напрямі

У Часовому Яру ситуація не змінилася, росіяни територіальних успіхів за останні дні не мали.

Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За інформацією спікера, противник продовжує знищувати Часів Яр як артилерією, так і КАБами. 

"Ворог також продовжує вести подальшу боротьбу за територію, щоб надалі обстрілювати Дружківку, Слов'янськ та Краматорськ. Тим самим він хоче вийти якраз на висоти, які Часів Яр займає", 一 повідомив Волошин.

Також, за його словами, на цьому напрямі ворог не проводить таких масованих штурмів, як були раніше, а частіше намагається заходити з боку Іванівського та Богданівки, щоб знайти слабкі місця в обороні. 

Нагадаємо, паблік DeepState ще 12 травня уточнив просування противника в Іванівському та околицях на карті наступним чином:


"Кидає на штурм останнім часом мобілізованих колишніх в'язнів, техніку ворог зберігає. У цих м'ясних штурмах беруть участь колишні в'язні підрозділів Шторм-Z, Шторм-V. Ці підрозділи намагаються також йти саме на м'ясні штурми", 一 повідомив спікер.

Водночас за добу у півтора рази зросла кількість обстрілів. 

"На цьому напрямі було зафіксовано близько 150 мінометних та артилерійських обстрілів. Це, порівняно з попередньою добою, майже в півтора рази кількість збільшилася. На ранок було зафіксовано також 12 штурмів противника. Ну а в районі Іванівського було здійснено один штурм та зафіксовано 139 обстрілів з різних видів озброєння", 一 йдеться у повідомленні.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ