Росіяни планують відкрити 25 виправних колоній на окупованих територіях | ZI.ua
Акция закончилась

Росіяни планують відкрити 25 "виправних колоній" на окупованих територіях

27 січня 2023, 10:35 | Офіційно 1110
Поділитися:
Росіяни планують відкрити 25 "виправних колоній" на окупованих територіях

Окуповану територію Донецької області окупанти перетворюють в концтабір, передає Маріупольський міськрада. Планують створити 25 так званих "виправних колоній" на окупованих територіях.

"Відповідне розпорядження видав прем‘єр рф Мішустін. Так, у так званій "днр" планується створити 12 колоній та одну лікувально-виправну установу. Таким чином, у "найкращих" традиціях радянської диктатури, окупанти зможуть позбавлятися "не благонадійних" жителів та тих, хто має іншу точку зору. Вже скоро почнуть шукати зрадників та шпигунів", — додали в міськраді.

Крім того, окупанти хочуть відкрити сім в'язниць на захоплених територіях Луганщини, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"... закривають міста, пересування окупованими територіями тільки за перепустками, «виховання населення» у катівнях, з яких багато хто не повертається... хочуть створити на окупованій Луганщині сім тюрем, аби було куди закривати тих, хто відмовляється воювати - своїх дезертирів, та залякувати мирних людей", - написав Гайдай в телеграм.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі