Дружківка потрапила під обстріл сьогодні вранці – оперативна обстановка на Донеч | ZI.ua
Акция закончилась

Ранок у Дружківці сьогодні почався з обстрілу – ситуація на Донеччині

19 лютого 2023, 09:21 | Надзвичайні події | Дружківка 5970
Поділитися:
Ранок у Дружківці сьогодні почався з обстрілу – ситуація на Донеччині

Дружківська міська військова адміністрація повідомила, що сьогодні, 19 лютого, рано вранці війська РФ поцілили в житловий мікрорайон міста. Внаслідок обстрілу пошкоджені багатоквартирні будинки, магазини, автівки. На щастя обійшлось без жертв.

На даний час інформацію щодо постраждалих ще уточнюють. Дружківською міською військовою адміністрацією організовано оперативне обстеження та доставку  будівельних матеріалів на місце, яке постраждало від ворожої агресії.

Місцева влада від імені громади дякує комунальним службам, які навіть у вихідний  згуртовано ліквідують наслідки руйнувань, нанесені ворогом.

Відео Facebook



Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 19 лютого

Відповідно до повідомлення керівника Донецької ОВА Павла Кириленка, на Волноваському напрямку під обстрілами околиці Вугледара і Пречистівки – без жертв.

На Донецькому напрямку інтенсивний вогонь росіяни вели по Авдіївці – місто зазнало 2 артобстрілів і 2 обстрілів із Градів. Пошкоджено Будинок культури і численні житлові будинки – точні наслідки з’ясовують.

Посеред дня ворог ударив зі Смерчів по Українську – пошкоджено 19 житлових будинків, школа і спортивна школа. 2 будинки пошкоджено у Кураховому, є влучання по одній з вулиць Первомайського Очеретинської громади – ніхто не постраждав.

На Горлівському напрямку пошкоджено 2 багатоповерхівки у Дружківці та 1 приватний будинок в Іванопіллі Костянтинівської громади – без постраждалих.

На Лисичанському напрямку зафіксовано ворожі обстріли на околицях Сіверської громади – інформація щодо постраждалих та руйнувань не надходила.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі