У Костянтинівці внаслідок ранкового прильоту пошкоджено багатоповерхівки | ZI.ua
Акция закончилась

Ранковий приліт по Костянтинівці: пошкоджено чотири багатоповерхівки

7 червня 2024, 09:44 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка 3975
Поділитися:
Ранковий приліт по Костянтинівці: пошкоджено чотири багатоповерхівки
Фото: ДонОВА / Повреждения в Селидово

Внаслідок російських обстрілів у Костянтинівці пошкоджено багатоповерхові будинки, а в Іллінівській ТГ є поранений. Усього по області один загиблий та четверо поранених.

Подробиці повідомляє Донецька ОВА у ранковому зведенні. Російська армія обстріляла чотири райони області за останню добу.

У Краматорському районі у Торському Лиманської громади поранено людину. У Слов'янську внаслідок ударів безпілотника пошкоджено 3 приватні будинки, 4 автомобілі, гараж та теплиця. У Зеленому Полі Іллінівської громади поранено людину. 

У Костянтинівці пошкоджено 4 багатоповерхівки та адмінбудівлю. Як повідомив начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов Суспільному, армія РФ обстріляла Костянтинівку керованою авіаційною бомбою, внаслідок обстрілу пошкоджено чотири фасади багатоквартирних будинків, фасади адмінбудівлі, гаражних приміщень. Обстріл стався близько 06:25.

У Покровському районі у Гірнику Курахівської громади пошкоджено адмінбудівлю. У Селидовому двома авіабомбами пошкоджено 5 багатоповерхівок, 3 магазини, адмінбудівлю та аптеку. 

Бахмутський район. У Часовоярській громаді 1 особа загинула та 1 поранена; пошкоджено 8 приватних будинків, 2 господарські будівлі та промислову будівлю. У Торецькій громаді поранено людину, пошкоджено 2 будинки. 

У Волноваському районі у Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено адмінбудівлю. 




Усього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 149 осіб, у тому числі 39 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ