Є жертви серед цивільного населення через ракетний удар по Гірнику | ZI.ua
Акция закончилась

Ракетний удар по Гірнику – є жертви серед цивільного населення

24 січня 2024, 19:12 | Надзвичайні події 1047
Поділитися:
Ракетний удар по Гірнику – є жертви серед цивільного населення

Надзвичайники врятували 1 людину та вилучили тіло жінки з-під зруйнованого внаслідок ворожого удару будинку у м. Гірник. Про це повідомила прес-служба ДСНС України.

Сьогодні ворог атакував приватний житловий сектор у м. Гірник. На місці обстрілу рятувальники виявили поранену дитину, якій надали домедичну допомогу та транспортували до лікарні.

Також з-під завалів будинку рятувальники вилучили тіло загиблої жінки. Роботи завершено.

Загалом, внаслідок обстрілу, попередньо, постраждало 8 осіб, ще 2 особи загинуло.

Як повідомив Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури, сьогодні, 24 січня 2024 року, близько 16:00, збройні сили РФ вчергове накрили вогнем м. Гірник. За попередніми даними, окупанти нанесли удар по місту ракетою. Точний вид озброєння наразі встановлюється.

Засіб ураження поцілив по території приватного сектору, внаслідок чого загинули двоє жінок 66 та 84 років. Також зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості 8 місцевих мешканців, серед яких 16-річний хлопець. Його госпіталізовано до лікарні у вкрай важкому стані.

Пошкоджені домоволодіння та автомобіль. Остаточна кількість постраждалих встановлюється.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ