На Донеччині є жертви через 15 ударів протягом доби по населених пунктах | ZI.ua
Акция закончилась

Протягом доби відбулось 15 ударів по населених пунктах Донеччини – є жертви

29 серпня 2023, 10:23 | Кримінал 1926
Поділитися:
Протягом доби відбулось 15 ударів по населених пунктах Донеччини – є жертви

За інформацією Нацполіції у Донецькій області, окупанти застосувати проти мирного населення ракети, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерію, міномети. П’ятеро цивільних громадян вбито, четверо поранено.

Протягом доби Росія завдала 15 ударів по 11 населених пунктах. Постраждали міста Авдіївка, Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, селище Велика Новосілка, села Богоявленка, Дорожнє, Новоукраїнка, Урожайне.

Пошкоджено 35 цивільних об’єктів: 27 житлових будинків, з них 5 багатоквартирних, дошкільний заклад, підприємство, гаражі та автомобілі.

Ракету російські війська спрямували на Дорожнє Покровського району – вбили двох цивільних мешканців, ще одного поранили.

Торецьк росіяни обстріляли «Ураганами» та «Градами», поцілили  в житловий сектор. Загинула жінка, троє осіб зазнали поранень. Пошкоджено 8 будинків і підприємство.

Є загиблий внаслідок артилерійського обстрілу Великої Новосілки, пошкоджено дві приватних оселі. З артилерії ворог накрив Курахове. Руйнувань зазнали дитячий садок, 3 багатоквартирні та 6 приватних будинків.

Крім того, сьогодні після опівночі армія РФ вдарила ракетою С-300 по Дружківці. Інформації про руйнування та постраждалих не надходило.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 29 серпня також розповів керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, опівночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — поцілили у зелену зону.

На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка і Богоявленка — без жертв. На Донецькому напрямку пошкоджено 6 будинків у Кураховому.

На Горлівському напрямку у Шахівській громаді 2 людини загинули і 1 поранена. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка, Васюківка і Федорівка. На Лисичанському напрямку 1 людина загинула у Лимані. У Сіверську пошкоджені будинки на трьох вулицях.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ