Шість ударів з боку Росії протягом доби зафіксувала поліція Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Протягом доби поліція Донеччини зафіксувала шість ударів з боку Росії

3 грудня 2023, 11:02 | Надзвичайні події 1599
Поділитися:
Протягом доби поліція Донеччини зафіксувала шість ударів з боку Росії

Згідно з даними Донецької обласної військової адміністрації, інформація про поранених і загиблих за минулу добу не надходила.

На Донецькому напрямку в Очеретинській громаді пошкоджено будинок у Соловйовому, обстріляно Бердичі. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка і Георгіївка. На ранок відбувся масований артобстріл Авдіївки. Новоекономічне Гродівської громади зазнало 5 ракетних ударів.

На Горлівському напрямку росіяни скинули керовану авіабомбу на Щербинівку Торецької громади — пошкодили 8 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 приватні будинки і промислова будівля.

На Лисичанському напрямку обстріляні Сіверськ і Торське Лиманської громади — без руйнувань.

Як повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області, окупаційні війська атакували місто Авдіївка, селище Очеретине, села Галицинівка, Майорськ, Новобахмутівка, Щербинівка. Пошкоджено 11 житлових будинків.

По Щербинівці росіяни вдарили керованою авіабомбою. Пошкоджено щонайменше 8 приватних осель. Внаслідок артилерійського обстрілу в Галицинівці зруйновано три будинки.

Крім того, сьогодні після опівночі окупанти завдали три ракетних удари по Новоекономічному. Пошкоджено три приватних будинки, заклади освіти. Інформації про постраждалих на цей час не надходило.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ