Ситуація на фронті залишається складною — Генштаб | ZI.ua
Акция закончилась

Противник використовує свою перевагу у живій силі та техніці: Ситуація на східній ділянці фронту

22 жовтня 2024, 10:44 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля 852
Поділитися:
Противник використовує свою перевагу у живій силі та техніці: Ситуація на східній ділянці фронту

Усього минулої доби зафіксовано 134 бойові зіткнення, з них 113 — у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східній ділянці фронту.

"Ситуація на фронті залишається складною. Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, постійно атакує наші позиції. Українські захисники стійко стримують тиск окупантів, завдаючи ворогові максимальних втрат", — повідомляє Генштаб уранці 22 жовтня.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії, загалом відбулося 3 бойових зіткнення. Бої точилися в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ. 

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 5 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Петропавлівки, Зеленого Гаю, Вишневого та Лозової. 

На Лиманському напрямку ворог атакував 14 разів. Намагався просунутись неподалік Греківки, Новомихайлівки, Макіївки, Торського та Тернів. 

На Сіверському напрямку противник здійснюючи бомбардування атакував тричі, Верхньокам'янське, Переїзне та Білогорівку. 

На Краматорському напрямку окупанти за підтримки авіації атакували Часів Яр. Ситуація під контролем підрозділів Сил оборони. 

На Торецькому напрямку ворог здійснив 3 атаки неподалік Торецька та Щербинівки. 

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 46 наступальних і штурмових дій агресора поблизу Сухої Балки, Воздвиженки, Миролюбівки, Красного Яру, Променя, Лисівки, Крутого Яру, Селидового та Михайлівки. Противник активно застосовував авіацію. 

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 26 атак в районах Гірника, Новодмитрівки, Максимільянівки, Георгіївки, Дальнього, Катеринівки, Зоряного, Гострого та Антонівки. 

На Времівському напрямку противник здійснив 12 атак наших позицій в напрямку Богоявленки, Новоукраїнки та Золотого.

Зміни на карті DeepState

Ворог просунувся біля Неліпівки (Торецький напрямок), Курахового, Водяного (Курахівський напрямок) та у Лисівці (Покровський напрямок), повідомляють аналітики.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ