Російська армія просунулась на Краматорському та Курахівському напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

Противник просунувся в Часовому Яру і не тільки: Зведення з фронту

18 жовтня 2024, 09:01 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Лиман 810
Поділитися:
Противник просунувся в Часовому Яру і не тільки: Зведення з фронту

На фронті сталося 210 боєзіткнень: ворог активний на Покровському та Курахівському напрямках. У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східному напрямку минулої доби сталося 172 бойові зіткнення з ворогом. Лише за поточну добу зафіксовано 379 обстрілів та 7 ударів дронами-камікадзе, повідомляється на сторінці "Хортиці".

На Харківському напрямку ворог 7 разів безуспішно штурмував поблизу населених пунктів Вовчанськ та Стариця. 

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 19 атак загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Голубівки, Степової Новоселівки, Колісниківки, Лозової, Вишневого та Надії. 

На Лиманському напрямку ворог атакував 21 раз. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Греківки, Дружелюбівки, Катеринівки, Новомихайлівки, Новосадового, Невського, Торського, Серебрянки, Кремінної та Білогорівки. 

На Краматорському напрямку окупанти атакували 8 разів у районах Григорівки, Міньківки, Часового Яру та Іванівського. 

На Торецькому напрямку ворог здійснив 8 атак у бік Торецька, Неліпівки та поблизу Щербинівки. 

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 50 штурмових і наступальних дій агресора в районах населених пунктів Суха Балка, Промінь, Сухий Яр, Новоторецьке, Михайлівка, Лисівка, Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу населених пунктів Промінь та Селидове. 

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 47 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед поблизу Катеринівки, Антонівки та Георгіївки. Окрім цього, ворог атакував поблизу Ізмайлівки, Новодмитрівки, Курахового, Гірника, Костянтинівки, Зоряного, Гострого та Водяного. 

На Времівському напрямку противник здійснив 11 штурмів наших позицій в районах Вугледара та Левадного.

Зміни на карті DeepState

"Ворог просунувся у Часовому Яру, Максимільянівці та біля Цукуриного", — повідомили аналітики.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ