Минулої доби зафіксовано 143 бойові зіткнення — Генштаб | ZI.ua
Акция закончилась

Противник просунувся на чотирьох напрямках: Карта DeepState

13 вересня 2024, 08:55 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 774
Поділитися:
Противник просунувся на чотирьох напрямках: Карта DeepState

Усього минулої доби зафіксовано 143 бойові зіткнення, повідомляє на ранок 13 вересня Генштаб. Публікуємо дані про напрямки на східній ділянці фронту.

На Харківському напрямку ворог чотири рази проводив штурми в районі населеного пункту Вовчанськ. Також авіація противника завдала два удари п’ятьма КАБами по цивільній інфраструктурі.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося вісім атак окупантів. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Глушківки, Колісниківки, Стельмахівки та Лозової.

На Лиманському напрямку ворог атакував шість разів. Намагався просунутись уперед у бік Невського та Дружелюбівки.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали п’ять штурмових дій російських загарбників поблизу Верхньокам’янського. По громаді населеного пункту Федорівка ворожа авіація завдала удару десятьма некерованими авіаційними ракетами.

На Краматорському напрямку окупанти атакували чотири рази у районах Часового Яру та населеного пункту Ступочки.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив шість атак неподалік Неліпівки, Торецька та в районі Нью-Йорка.

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 36 штурмових і наступальних дій агресора у бік Воздвиженки, Новоолександрівки, Зеленого Поля, Новотроїцького, Гродівки, Новогродівки, Селідового та Михайлівки. Найбільша концентрація ворожих атак була в районах Гродівки та Новогродівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 64 атаки. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка та Георгіївка, де відбулося близько 75 відсотків усіх боїв. Окрім того ворог атакував у бік Олександрополя та Желанного Першого.

На Времівському напрямку противник здійснив п’ять штурмів наших позицій в районах Водяного та Золотої Ниви. Активно задіював для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

Зміни на карті DeepState

Противник просунувся на Куп'янському, Лиманському, Курахівському та Времівському напрямках.

"Ворог просунувся у Макіївці, Красногорівці, Гродівці, а також біля Піщаного та Пречистівки", — повідомили аналітики.










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ