Найбільша кількість атак — на Курахівському та Покровському напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

Противник намагається просунутися поблизу Олександро-Шультиного та Білої Гори: Зведення з фронту

10 жовтня 2024, 09:15 | Офіційно 270
Поділитися:
Противник намагається просунутися поблизу Олександро-Шультиного та Білої Гори: Зведення з фронту

По всій лінії фронту минулої доби сталося 149 боєзіткнень з ворогом, повідомляє в ранковому зведенні Генштаб. Публікуємо дані по східній ділянці фронту.

На Харківському напрямку ворог 4 рази проводив наступальні дії в районі Тихого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу 17. Сили оборони відбивали атаки окупантів в районах Кучерівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки, Вишневого, Новоосинового, Зеленого Гаю та Кругляківки.

На Лиманському напрямку наші війська зупинили 18 атак противника. Основні зусилля загарбники концентрували в районах населених пунктів Греківка, Андріївка, Макіївка, Невське, Катеринівка та Торське.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 6 спроб окупантів просунутись уперед поблизу Міньківки, Часового Яру, Олександро-Шультиного, Білої Гори та Ступочок. Ситуація контрольована. Ворог діяв за підтримки авіації – бив КАБами у районі Часового Яру.

На Торецькому напрямку ворог за підтримки бомбардувальної авіації 9 разів намагався просунутися вперед у районах Торецька, Неліпівки, Щербинівки та Диліївки.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 25 атак за минулу добу. Ворог намагався просунутись неподалік Сухої Балки, Новоторецького, Миролюбівки, Крутого Яру, Променя, Лисівки та Сухого Яру. Основні ж зусилля ворог зосереджував в районах Селидового, де відбулось 13 боєзіткнень. Противник бомбардував Яблунівку, Калинове, Воздвиженку, Миролюбівку, Лисівку, Олександро-Калинове та Чунишине, скинувши більше десятка керованих авіабомб.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога. В районах Гірника, Новоселидівки, Курахівки, Цукуриного, Гострого, Георгіївки, Костянтинівки, Катеринівки та Антонівки окупанти 31 раз намагалися прорвати українські оборонні рубежі.

На Времівському напрямку наші оборонці зупинили 5 атак противника в районі Богоявленки.

Зміни на карті DeepState

"Ворог просунувся біля Золотої Ниви, Вугледару, в Цукуриному і Торецьку. Уточнено просування противника у Роботиного. Активізація ворожих диверсійних груп у Кам'янському", — повідомили аналітики.










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ