Російська армія намагається прорватися через позиції українських військових у напрямку | ZI.ua
Акция закончилась

Противник намагається прорватися до Курахового, точаться складні бої — DeepState

20 вересня 2024, 18:31 | Офіційно 450
Поділитися:
Противник намагається прорватися до Курахового, точаться складні бої — DeepState
Фото: 56 отдельная мотопехотная Мариупольская бригада

Російська армія постійно намагається прорватися через позиції українських військових в напрямку Курахового. Останній тиждень для бійців Сил Оборони, зокрема 46-ї бригади, в районі населених пунктів Гостре та Георгіївка-Максимільянівка насичений складними боями.

Як повідомляють військові аналітики DeepState, росіяни за допомогою великої кількості техніки та піхоти намагаються продовжувати розвивати свій успіх із Красногорівки у напрямку Гострого, намагаються там закріпитися, але потрапляють під щільну роботу українських дронів та артилерії. Таким чином вони сподіваються обійти Георгіївку та Максимільянівку, де постійно зазнають невдач.

За інформацією паблика, активізація ворога у бік Курахового останній тиждень посилилася разом із успіхом у районі населених пунктів Українськ-Желанне Перше-Невельське. Саме в ці райони останнім часом було стягнуто багато підрозділів, які були поблизу, щоб продовжити своє просування.

"Не дивно, що цей напрямок атак відносять до Курахівського, адже просування ворога відбувається південніше саме в його сторону. Зараз йдуть спроби ворога повністю окупувати н.п. Желанне Перше та зачистити місто Українськ, при цьому триває накопичення та перегруповування сил для подальшого просування, зокрема, в напрямку Гірника. Куди буде далі рухатися ворог — покаже тільки час, адже, дуже часто, вони просто використовують можливості слабких місць, які дозволяють їм йти далі", — відзначає DeepState.


Раніше повідомлялося, що за останню добу російська армія просунулася на Краматорському, Торецькому та Покровському напрямках.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ