Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку - Генштаб | ZI.ua
Акция закончилась

Противник був активний на Покровському, Куп'янському, Лиманському та Курахівському напрямках - зведення Генштабу

31 серпня 2024, 09:45 | Офіційно 138
Поділитися:
Противник був активний на Покровському, Куп'янському, Лиманському та Курахівському напрямках - зведення Генштабу

Минулої доби зафіксовано 183 бойові зіткнення, з них 180 у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східній ділянці фронту.

Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку, також противник був активним на Куп'янському, Лиманському та Курахівському напрямках, повідомляє Генштаб вранці 31 серпня.

На Харківському напрямку відбулося сім боєзіткнень поблизу Плетенівки, Липців та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку точилося 32 бої. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Колісниківки, Новоосинового, Лозової, Андріївки, Стельмахівки та Глушківки.

На Лиманському напрямку ворог 22 рази атакував біля Твердохлібового, Новосергіївки, Дружелюбівки, Греківки, Чернещини, Макіївки, Невського та Новосадового.

На Сіверському напрямку росіяни чотири рази наступали поблизу Верхньокам’янського, Івано-Дар'ївки та Виїмки.

На Краматорському напрямку відбулося 12 бойових зіткнень. Українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників неподалік Калинівки, Часового Яру, Ступочок, Іванівського, Андріївки та Предтечиного.

На Торецькому напрямку точилося 16 боїв, зокрема, біля Торецька та Неліпівки.

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 55 ворожих штурмових дій в районах населених пунктів Зелене Поле, Воздвиженка, Гродівка, Карлівка, Новогродівка, Маринівка, Миролюбівка, Новогродівка, Михайлівка та Селидове. Найбільша концентрація атак була біля Новогродівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили 24 атаки противника поблизу Українська, Галицинівки, Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку російські загарбники вісім разів наступали біля Вугледару та Водяного. Успіху не мали.

Зміни на карті DeepState

"Ворог окупував Карлівку, а також просунувся у Галицинівці, Стельмахівці, біля Долинівки та Піщаного. Уточнено район Красного Яру", - повідомили аналітики.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ