Противник активно наступав на Покровському та Курахівському напрямках: | ZI.ua
Акция закончилась

Противник активно наступав на Покровському та Курахівському напрямках: Зведення з фронту

9 жовтня 2024, 09:12 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград 255
Поділитися:
Противник активно наступав на Покровському та Курахівському напрямках: Зведення з фронту

172 бойові зіткнення на фронті: противник активно наступав на Покровському та Курахівському напрямках. Публікуємо зведення по східній ділянці фронту.

На Харківському напрямку ворог намагався 4 рази штурмувати в районах населених пунктів Вовчанськ і Стариця. Окупанти атакували керованими авіаційними бомбами місто Харків, внаслідок чого постраждало мирне населення та цивільна інфраструктура.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 18 атак загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Петропавлівки, Новоосинового, Вишневого, Степової Новоселівки, Лозової та Кругляківки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Макіївки, Греківки, Вишневого, Нововодяного, Торського, Невського, Новосадового та Діброви.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 2 штурмові дії російських загарбників поблизу Івано-Дар’ївки та Спірного.

На Краматорському напрямку окупанти атакували 4 рази у районах Калинівки, Часового Яру, Ступочок та Білої Гори.

На Торецькому напрямку ворог активно застосовуючи авіацію здійснив 12 атак неподалік Торецька, Неліпівки та Диліївки.

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 37 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Суха Балка, Новоторецьке, Промінь, Сухий Яр, Лисівка, Крутий Яр, Новогродівка та Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового та Лисівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 40 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Катеринівка та Антонівка. Ворог атакував у бік Цукуриного, Новоселидівки, Гірника, Максимільянівки, Георгіївки, Костянтинівки, Курахівки, Ізмайлівки, Гострого, Курахового та Водяного.

На Времівському напрямку противник здійснив 6 штурмів наших позицій в районі Богоявленки.

Зміни на карті DeepState

Під контроль росіян перейшли два села: Желанне Перше (Донеччина) та Стельмахівка (Луганщина). Також ворог просунувся у Максимільянівці (Курахівський напрямок).





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ