Обстановка на фронтах на ранок 15 липня | ZI.ua
Акция закончилась

Просування російської армії та обстановка на фронтах на ранок 15 липня

15 липня 2024, 08:47 | Офіційно | Покровськ, Торецьк 669
Поділитися:
Просування російської армії та обстановка на фронтах на ранок 15 липня
Фото: Генштаб

Минулої доби сталося 114 бойових зіткнень, повідомляє Генштаб. 

Найбільша кількість атак була на Покровському напрямку. Ворог використовує авіацію у спробах витіснити наші підрозділи.

Публікуємо офіційну інформацію щодо ситуації на східній ділянці фронту станом на ранок 15 липня. 

На Харківському напрямку загалом відбулося десять бойових зіткнень. Бої точилися біля Вовчанська і Глибокого. Ворог активно задіював для підтримки авіацію.

На Куп’янському напрямку кількість атак вчора зупинилась на цифрі три. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Піщаного Харківської області та Стельмахівки на Луганщині.

На Лиманському напрямку наші війська відбили дев’ять атак окупантів в районах населених пунктів Греківка та Макіївка Луганської області.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 11 штурмових дій поблизу Спірного, Білогорівки, Роздолівки та Виїмки Донецької області.

На Краматорському напрямку Сили оборони зупинили шість спроб противника прорвати оборону в районах Григорівки, Іванівського, Андріївки та Часового Яру Донецької області.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 20 атак. Концентрував свої зусилля у бік Нью-Йорка, Північного та Залізного. Підтримував свої дії ударами бомбардувальної авіації.

На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 41 штурмову дію в районах населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Прогрес, Новоселівка Перша та Яснобродівка Донецької області, де агресор, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Парасковіївка, Карлівки та Костянтинівки, де ворог вісім разів намагався захопити наші укріплення.

На Времівському напрямку агресор здійснив два безуспішні штурми біля Водяного і Костянтинівки Донецької області. Тричі бив КАБами у район Великої Новосілки.

Оновлення на карті DeepState 

Також по оновленій карті DeepState можна зробити висновок про просування ворога за останню добу. Як повідомляє військовий аналітичний паблік, росіяни просунулися у Південному, біля Прогресу, Новоселівки Першої та Яснобродівки.

На карті це виглядає так:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ