Прооперований в Дніпрі хлопчик з Костянтинівки прийшов до тями | ZI.ua
Акция закончилась

Прооперований у Дніпрі хлопчик з Костянтинівки прийшов до тями

2 жовтня 2023, 17:08 | Офіційно | Костянтинівка 2721
Поділитися:
Прооперований у Дніпрі хлопчик з Костянтинівки прийшов до тями
Иллюстративное изображение

13-річний хлопчик з Костянтинівки, який отримав поранення, і якого прооперували в Дніпрі, прийшов до тями і дихає самостійно. Дитина отримала мінно-вибухову травму і осколкове поранення голови 30 вересня, коли російські військові скинули напівтонну авіабомбу КАБ-500 на місто. 

Про його стан журналістам Суспільного розповів завідувач реанімаційним відділенням медичного закладу в Дніпрі. За словами Сергія Єгорова, операція тривала кілька годин. 

"При надходженні стан дитини був важкий, зумовлений проникаючою черепно-мозковою травмою, уламковим пораненням головного мозку. Наразі стан його вже стабілізували, провели операцію, видалили уламок, зробили пластику твердої мозкової оболонки та кісток черепа. Наразі дитина вже прийшла до тями, вона в свідомості", - розповів Єгоров. 

Повідомляється, що вже добу дитина знаходиться в свідомості, дихає самостійно. Зараз поруч з ним його близькі. 

Дитина буде знаходиться як мінімум два тижні в лікарні. Потім, в разі необхідності, лікарі можуть додати курс реабілітації.

Нагадаємо, в той день окупанти вдарили бомбою по території транспортного підприємства і житлової забудови. В цей час на вулиці гуляли двоє дітей, один з них постраждав.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ