У Дружківці, Краматорську, Слов'янську та Добропіллі пробурять свердловини | ZI.ua
Акция закончилась

Проблеми з водою: У чотирьох містах Донецької області пробурять свердловини

8 жовтня 2024, 16:02 | Офіційно | Дружківка, Краматорськ, Слов'янськ, Добропілля 354
Поділитися:
Проблеми з водою: У чотирьох містах Донецької області пробурять свердловини

У чотирьох містах Донеччини пробурять свердловини через проблеми з водопостачанням, повідомив начальник ОВА Вадим Філашкін в ефірі телемарафону "Єдині новини".

28 вересня російська армія завдала ударів по двох об'єктах комунального підприємства "Вода Донбасу". Після цього обласна адміністрація оголосила про проблеми із водопостачанням на півночі Донеччини. У Краматорську подача води зараз відбувається за графіком доба через три. Як повідомив Вадим Філашкін, проблему намагатимуться вирішити свердловинами. 

"Нині дуже величезні труднощі не лише у Краматорську, Слов'янську, Дружківці з водою, а майже по всій області. Найближчим часом проводитимемо дії з буріння свердловин у Слов'янську, Краматорську, місті Дружківці, місті Добропілля, щоб наші люди були з водопостачанням", — розповів голова ОВА. 

Незважаючи на пошкодження, критичних проблем із водою у містах немає, зазначив начальник області.

"Нині нам допомагають комунальні служби, благодійні організації, підрозділи ДСНС. Проблем із питною водою критичних немає. Добу через три подаємо питну воду в місті Краматорськ, але сподіваємось, що найближчим часом вода питна буде щодня", — розповів Вадим Філашкін.

Нагадаємо, вчора повідомлялося про аварійну зупинку каналу СДД, у зв'язку з чим буде скорочено подачу води на міста Слов'янськ, Дружківка, Костянтинівка.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ