Федерація роботодавців попередила про негативні наслідки дорожчання електроенерг | ZI.ua
Акция закончилась

Про негативні наслідки дорожчання електроенергії попередила Федерація роботодавців

9 листопада 2023, 20:02 | ЖКГ 1437
Поділитися:
Про негативні наслідки дорожчання електроенергії попередила Федерація роботодавців

В «Укренерго» мають намір значно збільшити тарифікацію передачі електричної енергії, включно з диспетчеризацією, і наразі стало відомо, які загрози несе подібне рішення. У Федерації роботодавців України розповіли, у чому небезпека підняття тарифів на електрику.

Про те, що повідомили в організації, пише «НБН», посилаючись на матеріал, оприлюднений на офіційній сторінці Федерації роботодавців України.

Як стало відомо, тарифи на розподіл пропонують підняти одномоментно в 1,7 раза, а на послуги диспетчеризації — у 2 рази. Представники Федерації роботодавців упевнені, що таке підвищення вартості послуг є необґрунтованим.

Воно створить додаткові фінансові складнощі, що ляжуть на плечі українського бізнесу на тлі затяжної війни. Це спричинить катастрофічні наслідки для економіки нашої країни, яка і так потерпає внаслідок руйнування інфраструктурних об’єктів, розпаду логістичних зв’язків, знищення обладнання і виробничих комплексів підприємств.

Крім того, всі описані фактори матимуть негативний вплив на конкурентоспроможність продукції вітчизняної промисловості як в Україні, так і за кордоном.

Нагадаємо, у Верховній Раді не виключають підвищення тарифів на комунальні послуги.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ