Сервісні центри МВС у Донецькій області продовжують роботу | ZI.ua
Акция закончилась

Працівники сервісних центрів МВС продовжують надавати послуги на Донеччині

10 жовтня 2024, 19:08 | Офіційно | Краматорськ, Добропілля 126
Поділитися:
Працівники сервісних центрів МВС продовжують надавати послуги на Донеччині

Вже два місяці працівники сервісних центрів МВС на Донеччині змінили комфортні офіси на укриття. Сьогодні центри продовжують функціонувати та надавати послуги.

Через ускладнення оперативної ситуації по всій лінії фронту сервісний центр у Покровську передислоковано до сусіднього міста Добропілля. Краматорський сервісний центр продовжує працювати у штатному режимі.

Працюють сервісні центри у укритті з 20 липня. За цей час було надано понад 2000 послуг: переважна більшість це реєстрація/перереєстрація транспортних засобів та обмін/відновлення посвідчення водія. 


У зв'язку з евакуацією населення серед найбільш затребуваних послуг стали реєстрація транспортних засобів, причепів та обмін посвідчень водія. Наталія Єрьоменко, працівниця сервісного центру, пояснює: "Найпопулярніші послуги зараз – це реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, обмін або відновлення посвідчення водія. Зокрема, багато людей оформлює причепи, оскільки вони виїжджають із майном". 

Війна дуже вплинула і на відвідувачів сервісних центрів.


"Дуже багато військових звертаються до нас за послугами. Вони приходять із фронту, їм потрібно швидко отримати послугу, щоб повернутися на позиції. Ми намагаємось зробити все максимально оперативно", — розповідає Валентина Забара.  

Окрім військових, до центрів звертаються і цивільні. Валентина зазначає, що жінки також активно отримують посвідчення на керування вантажівками.

Багато дівчат отримують категорію С і С1, оскільки їхні чоловіки захищають країну, а їм потрібно працювати



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ