У Костянтинівській громаді гасили пожежу | ZI.ua
Акция закончилась

Пожежі після обстрілів: В Олександро-Калиновому горів будинок

1 серпня 2024, 18:44 | Надзвичайні події 141
Поділитися:
Пожежі після обстрілів: В Олександро-Калиновому горів будинок

Минулої доби рятувальники Донецької області ліквідували 13 пожеж на території області, 3 з яких виникли внаслідок обстрілів.

31 липня внаслідок ворожого обстрілу с. Миколаївка Покровського району виникло загоряння господарської споруди на території приватного домоволодіння. На місці події працювали рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу на площі 10 кв. м. 


Вчора російський агресор завдав удару по с. Олександро-Калинове Краматорського району. Внаслідок обстрілу виникли пожежі у житловому будинку та господарській споруді на території приватного домоволодіння. Пожежники 41 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння на площі 113 кв. м. 

У Лимані рятувальники ліквідували загоряння сухої трави на відкритій території, що виникло внаслідок обстрілу. Вогнем знищено 200 кв. м сухостою. 


Сьогодні о 03:18 рятувальники 52 державної пожежно-рятувальної частини прибули на виклик про пожежу торгових павільйонів. На місці події надзвичайники о 03:50 ліквідували загоряння 3 павільйонів на площі 25 кв. м. 

Усього минулої доби пожежники ліквідували 7 загорянь на відкритих територіях. Вогнем знищено близько 10 га сухої рослинності.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ