Потяг "Краматорськ-Львів" тимчасово курсує іншим маршрутом | ZI.ua
Акция закончилась

Потяг із Краматорська до Львова тимчасово змінив маршрут прямування

28 червня 2024, 20:11 | Офіційно | Краматорськ 15111
Поділитися:
Потяг із Краматорська до Львова тимчасово змінив маршрут прямування

Потяг із Краматорська до Львова тимчасово не зупиняється у Вінниці, Хмельницькому та Тернополі. 

Про це повідомляють Новини Краматорського району.

Зазначається, що прибувши до Києва поїзд одразу прямує до Львова. В Укрзалізниці прокоментували цю ситуацію і зазначили, що наразі потяг справді курсує за зміненим графіком. Проте, з 1 серпня, поїзд знову зупинятиметься у Вінниці, Хмельницькому та Тернополі. 

Наразі пасажирам, які прямують до Вінниці, Хмельницького та Тернополя, доступні маршрути з пересадкою у Києві. Наприклад, можна пересісти з поїзда 711 Краматорськ – Київ на поїзди 143 Суми – Рахів або 141 Чернігів – Івано-Франківськ. Можлива пересадка з поїзда 101 Краматорськ — Херсон на поїзд 773 Шостка — Жмеринка (для Вінниці) або на поїзд 139 Київ — Кам'янець-Подільський (для Хмельницького, обираючи станцію Гречани). 

"Графік руху поїздів розробляється на підставі аналізу існуючого пасажиропотоку з урахуванням економічної доцільності та максимально використання технічних можливостей рухомого складу й інфраструктури, для забезпечення мінімального часу на шляху прямування поїздів.  При складанні графіку руху поїздів, крім побажання пасажирів, до уваги також береться ряд технічних аспектів – пропускна спроможність дільниці, проведення ремонту, технічне обслуговування поїздів, дотримання режиму роботи, відпочинок локомотивних бригад та інше", — повідомили в «Укрзалізниці».




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ