Куди Дружківка планує витратити більше двохсот мільйонів гривень наступного року | ZI.ua
Акция закончилась

Більше двохсот мільйонів гривень планує витратити Дружківка на «освітню нерухомість»

29 грудня 2023, 18:41 | Офіційно | Дружківка 1440
Поділитися:
Більше двохсот мільйонів гривень планує витратити Дружківка на «освітню нерухомість»

Військова адміністрація затвердила Програму економічного і соціального розвитку Дружківської громади на 2024 рік. У документі зазначені інвестиційні/інфраструктурні проекти, реалізація яких запланована на наступний рік. Найбільше інвестиційних проектів заплановано у сфері «Освіти». Загальна сума складає 233,8 млн гривень, повідомив новинний ресурс ДнЛ+.

Ці кошти планують направити на благоустрій території дитячого садка «Берізка» (4,1 млн гривень), капітальний ремонт з термомодернізацією загальноосвітніх шкіл №12 (114 млн гривень), №7 (60,6 млн гривень) та дитячого садка «Дельфін» (45,4 млн гривень). Також гроші планують витратити на облаштування укриття в ЗШ №17 – 9,1 млн гривень.

Крім того, заплановано виділення коштів на розробку або корегування проектно-кошторисних документацій для проведення ремонтів шкіл №8 (яка була зруйнована внаслідок обстрілу), №12, №7, №6, дитячих садочків «Дельфін» та «Берізка». На це планують витратити більше 2 млн гривень.

Зазначимо, що внесення проектів до Програми економічного та соціального розвитку не є стовідсотковою гарантією того, що вони будуть реалізовані. Все буде залежати від ситуації на фронті та наявності коштів. Тим більше, що витрати будуть проходити не з міського бюджету, а з інших джерел. Наприклад, грантів, допомоги донорів або з бюджетів вищих рівнів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ