На Донеччині є постраждалі через півтора десятка обстрілів за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Більше десятка обстрілів пережила Донеччина за добу – є постраждалі

5 грудня 2023, 11:02 | Надзвичайні події 1446
Поділитися:
Більше десятка обстрілів пережила Донеччина за добу – є постраждалі

Як повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області, за минулу добу армія РФ завдала 15 ударів по цивільному населенню. Під вогнем перебували 7 населених пунктів: міста Авдіївка, Часів Яр, смт Очеретине, Північне, села Новожеланне, Орлівка, Тоненьке.

Пошкоджено 17 цивільних об’єктів: 14 житлових будинків, заклад освіти, магазини.

Окупанти продовжують штурмувати Авдіївку. Внаслідок обстрілів двоє мешканців зазнали поранень.

На Північне росіяни скинули дві авіабомби «КАБ-250», а також накрили селище з артилерії. Пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, заклад освіти, магазини. На цей час інформації щодо постраждалих не надходило.

По Новожеланному війська РФ вдарили ракетою «С-300» - зруйновано 4 приватних будинки.

Крім того, сьогодні після опівночі Росія завдала 4 ракетних удари по Селидовому. Пошкоджено навчальний заклад, 2 адмінбудівлі, 2 приватних підприємства, 2 багатоквартирних будинки, автомобілі. Попередньо, люди не постраждали.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 5 грудня також доповіли у Донецькій обласній адміністрації. Згідно з повідомленням, всього за добу росіяни поранили двох жителів Донеччини.

На Волноваському напрямку під обстрілами були Вугледар, Новоукраїнка і Богоявленка. Обійшлося без жертв.

На Донецькому напрямку 2 людини поранено в Авдіївці. У Мар'їнській громаді обстріляні 3 вулиці Красногорівки, в Очеретинській — околиці Соловйового. Серед ночі росіяни випустили 4 ракети по Селидовому — постраждали 4 багатоповерхівки і 7 адмінбудівель.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджені 3 багатоповерхівки. У Торецькій громаді росіяни скинули керовану авіабомбу на Північне — пошкодили 6 будинків і 2 адмінбудівлі.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, зафіксовано 8 обстрілів Лиманської громади. 











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ