Російська армія просунулась у чотирьох місцях на Донеччині: Мапа | ZI.ua
Акция закончилась

Покровський та Курахівський напрямки залишаються найгарячішими

17 жовтня 2024, 09:42 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 204
Поділитися:
Покровський та Курахівський напрямки залишаються найгарячішими

Покровський та Курахівський напрямки залишаються найгарячішими. У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східній ділянці фронту минулої доби сталося 117 зіткнень.
 
"Противник завдав по позиціях наших військ та населених пунктах 34 авіаудари із застосуванням 41 КАБу та 427 ударів дронами-камікадзе. За минулу добу в східній операційній зоні російський агресор здійснив 4303 обстріли позицій наших військ. Протягом поточної доби в східній операційній зоні вже відбулося 10 боєзіткнень з противником. Армія ворога продовжує вести обстріли позицій наших захисників. Лише за поточну добу в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» вже зафіксовано 490 обстрілів та 14 ударів дронами-камікадзе", — повідомляється на офіційному каналі.

На Харківському напрямку відбулося 4 бойових зіткнення в районі населеного пункту Стариця. 

На Куп’янському напрямку кількість ворожих атак за добу досягла 18. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Кучерівки, Піщаного, Степової Новоселівки, Лозової та Вишневого. 

На Лиманському напрямку ворог здійснив 17 штурмів неподалік Невського, Макіївки, Торського та Діброви. 

На Краматорському напрямку окупанти тричі атакували в районах Ступочок і Часового Яру. 

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 1 атаку неподалік Торецька. 

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 15 атак в районах населених пунктів Промінь, Крутий Яр та Селидове. Найактивніше російські окупанти діяли поблизу Селидового. 

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 52 атаки біля Цукуриного, Новоселидівки, Гірника, Георгіївки та поблизу Водяного. 

На Времівському напрямку противник здійснив 4 атаки в бік Богоявленки, Новоукраїнки та поблизу Золотої Ниви.

Зміни на мапі DeepState

"Сили Оборони України відновили позиції у районі Липців. Ворог просунувся біля Нью-Йорка, Катеринівки, Селидового та Новоселидівки", — повідомили аналітики.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ