Без світла та опалення: Як Покровськ зустріне зиму | ZI.ua
Акция закончилась

Покровськ цієї зими: без води та опалення, але з пунктами незламності

18 жовтня 2024, 13:05 | ЖКГ | Покровськ 219
Поділитися:
Покровськ цієї зими: без води та опалення, але з пунктами незламності

Теплопостачання у Покровську цієї зими не буде, незважаючи на готовність котелень, повідомив начальник Покровської МВА Сергій Добряк в ефірі "Суспільне.Студія".

Опалювального сезону не буде через відсутність води та часткові проблеми з газопостачанням. Однак буде відкрито кілька пунктів обігріву — "пункти незламності".

Він повідомив, що місто умовно поділяється на приватну забудову та багатоквартирний сектор. У багатоквартирних будинках опалення не буде, тоді як у приватних будинках за наявності газу мешканці зможуть опалювати свої будинки вугіллям, дровами та іншими засобами. 

За словами Добряка, на 80% знищено критичну інфраструктуру міста, 40% міста без електрики, у десяти селах та Родинському теж немає світла. Магазини та ринок у Покровську працюють, люди можуть придбати необхідне, функціонують банкомати, Укрпошта, є кілька лікарів.

У місті до 18 жовтня населення скоротилося до менш як 12 тисяч осіб, половина з них займається підтримкою критичної інфраструктури. У місті залишаються 64 дитини, але до кінця місяця всі сім'ї з дітьми планують евакуюватись. 

Нагадаємо, зараз евакуація мешканців Донецької області здійснюється щодня у Дніпропетровську та Львівську області.

Раніше повідомлялося, що теплопостачання запустять у Костянтинівці, Дружківці, Краматорську, Добропіллі. Загалом в одинадцяти територіальних громадах буде централізоване опалення взимку.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ