Сьогодні вже можна передати показання електролічильника | ZI.ua
Акция закончилась

Показання електролічильника за травень у Костянтинівці почали приймати сьогодні

30 травня 2024, 11:36 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2388
Поділитися:
Показання електролічильника за травень у Костянтинівці почали приймати сьогодні
Фото - автора

Ще два дні мешканці Костянтинівки можуть передавати показання приладу обліку води. Адже вона у нас у громаді ось уже кілька років залишається одним із найдешевших енергоресурсів.

А вже сьогодні костянтинівці та мешканці інших громад Донеччини можуть передати дані і за використані у травні кіловати електроенергії. За травень ми ще заплатимо за них по 2.64 грн., скільки платитимемо з 1 червня, маєть визначити сьогодні.

Приймають показання лічильників, починаючи з 30 травня до 3 червня, не виключаючи вихідні дні.

Можна передати дані через інтернет-сервіси: особистий кабінет, Viber-бот, мобільний додаток, сайт постачальника без реєстрації або сторінку YASNO у Facebook.

Але ще багато жителів громади, які віддають перевагу для цієї мети телефонному зв'язку. Отже, передати показання лічильника можна протягом дня через Контакт-центр YASNO: 067-652-60-00, 095-652-60-00 та 093-652-60-00.

У компанії рекомендують повідомляти показння щомісяця та мешканців Донецької області, які тимчасово виїхали з її території, щоб у платіжках суми відображалися коректніше.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ