На потяги приміського сполучення в регіоні продано квитків на 3 млн грн | ZI.ua
Акция закончилась

Поїзди з Краматорська до Харкова та Дніпра стали найпопулярнішими в регіоні

22 листопада 2023, 13:01 | Офіційно 1008
Поділитися:
Поїзди з Краматорська до Харкова та Дніпра стали найпопулярнішими в регіоні

За 9 місяців поточного року послугами залізничного транспорту на Донеччині скористалися близько 211 тис. пасажирів. Як повідомляє Донецька залізниця, на поїзди приміського сполучення продано квитків на 3 млн грн.

В даний час курсує 24 приміські поїзди (12 пар). Найпопулярнішими напрямками стали приміські сполучення з Краматорська до Харкова (через Лозову) та з Краматорська до Верхівцеве (через Дніпро-Головний). Так, поїздка на приміському електропоїзді з Краматорська до Дніпра коштує у шість разів дешевше, ніж автобусом. 

Крім того, «Донецька залізниця» здійснює перевезення 16 пільгових категорій громадян. З початку року надано послуг на суму близько 2 млн гривень. 

"З усіма органами виконавчої влади укладено договори на компенсацію пільгових перевезень громадян залізничним транспортом приміського сполучення. Тож, враховуючи наявний обсяг перевезень, за поточний період 2023 року компенсація була здійснена в повному обсязі - близько 5 млн гривень ( в тому числі 3 млн гривень за рахунок претензійної роботи)", - йдеться у повідомленні.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ