У Костянтинівці правоохоронці затримали подружжя «закладників» | ZI.ua
Акция закончилась

Подружжя «закладників» затримали у Костянтинівці правоохоронці

19 лютого 2024, 17:31 | Кримінал | Костянтинівка 1998
Поділитися:
Подружжя «закладників» затримали у Костянтинівці правоохоронці

При відпрацюванні отриманої інформації оперативники зупинили чоловіка з дружиною під час створення «закладок». У порушників вилучили розфасовані речовини, що виявились синтетичним наркотиком. Про це повідомила прес-служба Краматорського районного управління поліції Донецької області.

Як говориться у повідомленні, цими вихідними оперативники поліції Костянтинівки виявили факт розповсюдження наркотиків на території міста. Подружжя місцевих мешканців, що поводили себе підозріло, зупинили увечері біля однієї з водойм.

24-річний чоловік та його 21-річна дружина мали при собі понад 20 пакетиків з речовинами. За попередніми даними – синтетичним наркотиком. Згодом підозрювані показали місця, де залишили подібні «закладки». Речовини, вилучені в ході огляду місця події, були направлені на експертизу.

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської окружної прокуратури фігурантам оголошено про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ