У Костянтинівці є поранений: Зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці вдарили п'ятьма бомбами «ФАБ-250» із модулем УМПК та артилерією — поліція

30 вересня 2024, 10:24 | Офіційно | Костянтинівка, Добропілля 774
Поділитися:
По Костянтинівці вдарили п'ятьма бомбами «ФАБ-250» із модулем УМПК та артилерією — поліція

За 29 вересня загинули двоє мешканців Донецької області: у Лисівці та селищі Шевченка. Ще 3 особи отримали поранення, серед них одна у Костянтинівці та двоє у селищі Шевченко.

Покровський район. У Кураховому пошкоджено інфраструктурний об'єкт, в Островському - 4 будинки, у Гірнику - багатоповерхівка та приватні будинки, у селищі Шевченка, у Сонцівці - підприємство. У селищі Шевченко Покровської громади 1 особа загинула та 2 поранені, пошкоджено 5 приватних будинків; у Лисівці загинула людина, пошкоджено будинок.

Покровська війська РФ атакували трьома бомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК та дроном. Пошкоджено приватний будинок, багатоповерхівку, господарську споруду та 3 адмінбудівлі. 

На Добропіллі ворог направив три ФАБи – пошкодив два приватні будинки та промисловий об'єкт.

Краматорський район. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 8 приватних будинків, 3 торгові павільйони, аптеку, адмінбудівлю, підприємство, інфраструктурний об'єкт, 4 газопроводи та 4 лінії електропередач. 

У Костянтинівській адміністрації опублікували хронологію обстрілів минулої доби.

"29.09.2024 в період часу з 11:20 по 11:40 російські окупанти здійснили обстріл по місту Костянтинівці (2 влучання), в результаті чого пошкоджено фасад адміністративної будівлі, газогін, лінія електромережі. Поранених та загиблих на місці не виявлено.

29.09.2024 в період часу з 13:00 по 13:35 ворог здійснив обстріл по місту Костянтинівці (4 влучання), в результаті чого пошкоджено 6 фасадів приватних будинків, 2 газогони, 2 лінії електромережі ДТЕК, електротрансформатор, 3 торгівельних павільйони, фасад приміщення аптеки, легковий автомобіль. Постраждалі відсутні.

29.09.2024 в період часу з 23:05 по 23:30 окупанти здійснили авіаудар керованими авіаційними бомбами по місту Костянтинівці (5 влучань), в результаті чого пошкоджено виробничий цех одного з підприємств, фасади приватних будинків, газогін, лінія електромережі ДТЕК. Постраждала 1 особа.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Неліпівка, Іванопілля, Ол.Шультине, Диліївка, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Предтечине, Ступочки, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомили у міській ВА.

В поліції повідомили, що по Костянтинівці окупанти вдарили п’ятьма бомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією. 

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків та 3 багатоповерхівки.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ