На Донеччині за добу 6 загиблих, 22 поранених | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці вдарили напівтонною бомбою з УМПК: Зведення по області на 13 липня

13 липня 2024, 12:22 | Надзвичайні події | Покровськ, Торецьк, Лиман 1674
Поділитися:
По Костянтинівці вдарили напівтонною бомбою з УМПК: Зведення по області на 13 липня

У Донецькій області за 12 липня внаслідок російських обстрілів загинули 6 жителів Донеччини: 4 у Мирнограді та 2 у Костянтинівці. Ще 22 особи в області за добу отримали поранення. 

Про це повідомляє ДонОВА. Також публікується оперативне зведення по області станом на ранок 13 липня.

Покровський район

У Курахівській громаді пошкоджено будинок в Островському та адмінбудівлю в Гострому. У Селидовому пошкоджено 3 двоповерхівки та лінію електропередач. У Мирнограді 4 особи загинули та 9 поранені. 

Краматорський район

У Лимані поранено 7 людей, пошкоджено 11 будинків та 4 автомобілі. У Слов'янську пошкоджено будинок. У Миколаївці пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. 

У Костянтинівці 2 особи загинули та 3 поранені, пошкоджено промислові будівлі. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці вчорашнього удару.

"12.07.2024 о 16:05 відбувся ворожий авіаудар КАБ-500 (керована авіаційна бомба із модулем УМПК) по м. Костянтинівці, влучання прийшлося по території підприємства. Внаслідок авіаудару постраждало 5 цивільних осіб – працівників підприємства: загиноло – 2 цивільних особи, поранено –3. Частково зруйновано цех підприємства, пошкоджено 2 легкових автомобілі", — повідомили у міській адміністрації.

Протягом доби під ворожим обстрілом також знаходилися: сел. Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультине, Ступочки (житлова забудова, попадання раніше зруйнованими будинками); Нелипівка (район блокпоста); Предтечине, Маркове, Майське, Миколаївка, Подільське, Веролюбівка, Попасне, Іванопілля (міста, поля, дороги, лісосмуги). Інформація про постраждалих не надходила.

У Зорі Іллінівської громади пошкоджено 2 об'єкти. 

Бахмутський район

У Торецьку пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді 1 особу поранено, пошкоджено 11 приватних будинків, багатоповерхівку та промислову будівлю. Зруйновано 3 приватні будинки в Сіверську. 

Усього за добу росіяни 24 рази обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 232 особи, у тому числі 52 дитини.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ