Продукти по акціях в Костянтинівці продають не часто | ZI.ua
Акция закончилась

Підприємці в Костянтинівці відновлюють акції

29 серпня 2023, 11:34 | Бізнес | Костянтинівка 7083
Поділитися:
Підприємці в Костянтинівці відновлюють акції
Фото - автора

Жителі великих міст багато продуктів купують по акціях в супермаркетах. Але в Костянтинівці таких небагато, а, значить, і купити товар значно дешевше у жителів міста можливостей менше

Тому коли в невеликих магазинах проводяться акції, то бажаючих придбати товар зі значною знижкою вистачає. Сьогодні в невеликому магазині на центральному ринку дешевше на 30% відсотків продавали куряче крило. так у прилавка стояла черга.

Зі знижкою 50% ( по 10 грн ) сьогодні продавали невеликі помідори, на 40% дешевше в бутіку хліба пропонували вчорашні хлібобулочні вироби.



А за цінами на продукти не встежиш. За останній тиждень подешевшали свинина, виноград, яблука, цибуля, капуста, морква і буряк. Зате значно подорожчали домашні огірки і помідори, дешевше 40 грн за кілограм цих овочів сьогодні було годі й шукати.



Охоче купували константинівці цибулю в сітках оптом по 15 грн за кілограм. Хоча цей овоч в цьому році вродив і, можливо, буде ще дешевше, городяни підстраховуються. Адже всі пам'ятають ціни минулої зими, коли ріпчастий продавали по 60 грн за кілограм…


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ