Підприємницям пропонують отримати гроші на розвиток агробізнесу | ZI.ua
Акция закончилась

Підприємницям пропонують отримати гроші на розвиток агробізнесу

15 травня 2023, 20:02 | Бізнес 1260
Поділитися:
Підприємницям пропонують отримати гроші на розвиток агробізнесу

Підприємницям в Україні пропонують пройти шестимісячне навчання і шанс отримати гроші на розвиток власного бізнесу в агропродовольчому секторі. Ініціатива працює в рамках програми Empowering Women in Agrifood. 

Про можливість для українських бізнес-леді повідомили на порталі "Дія".

Програму для підприємниць організовують в EIT Food — це найбільша європейська ініціатива підтримки інновацій в сфері харчових технологій. Її розвивають в Європейському інституті інновацій та технологій (EIT).

Учасниці, яких виберуть, працюватимуть з особистими менторами і братимуть участь в тренінгах. Навчання триватиме півроку (з червня по листопад 2023 року) українською мовою в форматах онлайн і офлайн – дві зустрічі проведуть в Києві та Львові.

На проїзд та/або проживання під час офлайн-заходів учасниці програми отримають тисячу євро. Також відібрані підприємниці зможуть отримати грант до 10 тисяч євро на розвиток власної справи або стартапу в агропродовольчому секторі. 

Бізнес-ідея повинна відповідати одній з трьох стратегічних цілей EIT Food:

  • здорове життя завдяки харчуванню (сприяння доступу споживачів до якісних продуктів і корисної інформації);
  • вуглецева нейтральність агропродовольчого сектору (боротьба з викидами вуглекислого газу, зменшення забруднення і створення нових ринків для харчових відходів);
  • управління ризиками для справедливої системи харчування в майбутньому (надійний ланцюжок постачання продовольством з найкращою продовольчою безпекою, цифрові рішення).

Податися можуть все повнолітні підприємиці, які мають ідеї стартапів в агропродовольчому секторі, або максимум 2 роки тому відкрили бізнес в цій сфері. Вибиратимуть стартапи, які раніше не отримували більше 30 тисяч євро фінансування.

Подати заявку на участь можна до 25 травня 2023 року за посиланням.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі