Найбільше боїв було на Покровському та Курахівському напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

Під російський контроль перейшло ще одне село на Покровському напрямку

8 вересня 2024, 10:20 | Офіційно 519
Поділитися:
Під російський контроль перейшло ще одне село на Покровському напрямку

По всій лінії фронту сталося 183 бойові зіткнення з ворогом: найбільше боїв було на Покровському та Курахівському напрямках.

На Харківському напрямку агресор продовжував активні дії. Відбулося 3 бойових зіткнення. Бої точилися в районі населеного пункту Вовчанськ. 

На Куп’янському напрямку противник 18 разів атакував позиції наших підрозділів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Синьківки, Лозової, Стельмахівки, Петропавлівки, Глушківки та Андріївки. 

На Лиманському напрямку наші війська відбили 27 атак окупантів неподалік Чернещини, Невського, Лозової, Торського, Макіївки та Діброви. 

На Сіверському напрямку Силами оборони також відбито 8 штурмових дій, поблизу Спірного, Верхньокам’янського та Виїмки. 

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 8 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру, Андріївки та Кліщіївки Донецької області. 

На Торецькому напрямку за підтримки авіації ворог здійснив 10 атак неподалік населених пунктів Торецьк, Неліпівка та Суха Балка. 

На Покровському напрямку наші захисники відбили 44 штурмові та наступальні дії. Противник концентрував зусилля в районах Новогродівки, Михайлівки та Гродівки, де провів більше половини атак. Спроби окупантів просуватись вперед зупинено неподалік Зеленого Поля, Воздвиженки, Новотроїцького, Миролюбівки та Селідового Донецької області. 

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Красногорівка, Галицинівка, Українськ та Георгіївка, де ворог 47 разів намагався прорвати оборону наших військ. 

На Времівському напрямку агресор здійснив 7 штурмів наших позицій неподалік Водяного та Вугледара Донецької області.

Зміни на карті DeepState

"Ворог окупував Невельське і просунувся у Красногорівці. Тривають бої північніше Гірника", — повідомили аналітики.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ