Костянтинівку вчора обстріляли двічі: Подробиці | ZI.ua
Акция закончилась

Під обстрілами Покровський, Краматорський та Бахмутський райони: Зведення за добу

30 серпня 2024, 10:38 | Офіційно 249
Поділитися:
Під обстрілами Покровський, Краматорський та Бахмутський райони: Зведення за добу
Оперативна ситуація в області станом на ранок 30 серпня від Донецької ОВА.

Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено 5 приватних будинків; у Гірнику пошкоджено 2 будинки, ще по 1 — у Вовченці та Ізмайлівці. Під постійними обстрілами Мар'їнська і Мирноградська громади.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено будинок, також у громаді зруйновано 2 будинки: у Торському і Зарічному. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 2 будинки. Пошкоджено 1 об'єкт у Тарасівці Іллінівської громади. У Костянтинівці 1 людина загинула і 6 поранено, пошкоджено 5 багатоповерхівок, приватний будинок, газогін, водогін, лінію електропередач і 2 автівки.

"29.08.2024 о 08:30 російські окупанти здійснили обстріл по одному з районів міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджена лінія електромережі ДТЕК. Постраждалі відсутні.

29.08.2024 у період часу із 14:10 до 14:40 відбувся ворожий обстріл по місту Костянтинівці. Завдано удари по житловій забудові лівобережної частини міста. Внаслідок обстрілу пошкоджені 5 багатоповерхових будинки, приватний будинок, лінія електромережі ДТЕК, лінія газопостачання, лінія водопостачання, 2 автівки. Загинула одна та поранено шість цивільних осіб", - повідомили у міській адміністрації.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську пошкоджено будинок, ще один — у Серебрянці.  

Повідомляється, що лише за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2928 осіб, зокрема 238 дітей.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ