Троє загиблих, 12 поранених: Зведення по Донецькій області на 22 вересня | ZI.ua
Акция закончилась

Під обстрілами були Клебан-Бик та Олексієво-Дружківка: Зведення по області

22 вересня 2024, 11:06 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля 1185
Поділитися:
Під обстрілами були Клебан-Бик та Олексієво-Дружківка: Зведення по області

За 21 вересня внаслідок російських обстрілів загинули 3 мешканців Донеччини: 2 в Удачному та 1 у Кураховому. Ще 12 людей в області за добу зазнали поранень.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 22 вересня публікує Донецька ОВА.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади 1 будинок зруйновано і 7 пошкоджено. У Великоновосілківській громаді поранено людину і пошкоджено 6 будинків у Шахтарському; поранено 3 людини у Костянтинополі.

Покровський район. У Кураховому 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено торговий комплекс, приватні будинки і багатоповерхівки; у Гірнику поранено 2 людини, пошкоджено 4 будинки; у Костянтинопільському поранено людину, пошкоджено 5 будинків. У Добропіллі пошкоджено 19 приватних будинків і адмінбудівлю. У Покровську поранено людину, пошкоджено 2 будинки, соціальний об'єкт і підприємство. В Удачному 2 людини загинули і 1 поранена. Вже вранці у Мирнограді загинула людина, пошкоджено 5 будинків.

Краматорський район. У Новому Лиманської громади 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено. У Клебан-Бику Іллінівської громади пошкоджено 2 об'єкти. В Олексієво-Дружківці поранено людину, пошкоджено підприємство.

Бахмутський район. У Сіверську зруйновано будинок, пошкоджено 2 будинки і нежитлове приміщення. У Часовоярській громаді пошкоджені 14 приватних будинків і промислова будівля.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ