Людина загинула під час пожежі на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Під час пожежі на Донеччині загинула людина

17 грудня 2023, 17:43 | Надзвичайні події 1644
Поділитися:
Під час пожежі на Донеччині загинула людина

Сьогодні, 17 грудня, на пожежі у м. Селидове надзвичайники врятували чоловіка та жінку, ще один чоловік загинув. Про це повідомила прес-служба відомства.

О 13:37 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Нагорна у м. Селидове. Рятувальники 13 державного пожежно-рятувального загону, які прибули на місце виклику, встановили, що пожежа відбувається у квартирі на першому поверсі житлового будинку, спостерігається сильне задимлення.

Під час розвідки пожежі рятувальники в складі ланки ГДЗС з третього поверху задимленої сходової клітини врятували чоловіка 1960 року народження та з першого поверху – жінку 1961 року народження. Вони самостійно не могли вийти через небезпечні фактори пожежі. Врятованих передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Під час гасіння пожежі в кімнаті квартири було виявлено тіло загиблого чоловіка.

Пожежу ліквідовано о 14:44 на площі 34 м кв. Причини та обставини пожежі встановлюються відповідними фахівцями. Від Головного управління залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ