Кількість загиблих у Костянтинівці внаслідок обстрілу 24 серпня збільшилась | ZI.ua
Акция закончилась

Померла мешканка Костянтинівки, поранена 24 серпня

26 серпня 2024, 17:33 | Офіційно | Костянтинівка 801
Поділитися:
Померла мешканка Костянтинівки, поранена 24 серпня
Погибшая жительница Константиновки Валентина Пинчук

Під час шпиталізації померла поранена в Костянтинівці 24 серпня 61-річна акушерка акушерсько-гінекологічного відділення Валентина Пінчук.

Про смерть жінки Суспильне Донбас по телефону розповіли начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов та директор багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради Олена Руденко. 

"Вона була важка, її відправили до лікарні Дніпра", - розповів начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов. 

Директор багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради Олена Руденко уточнила, що Валентина Пінчук отримала поранення не на роботі, а у свій вихідний.

"Валентина одна з тяжко поранених 24 серпня. Вона потрапила до хірургії, її прооперували, там було тяжке поранення черевної порожнини з ураженням внутрішніх органів, ми її прооперували та направили до лікарні Дніпра того ж дня, вона була вкрай тяжка. Валентина померла у реанімаційному відділенні. Жінка пропрацювала практично все життя у пологовому будинку акушеркою", — розповіла Олена Руденко. 

Як розповів на брифінгу 26 серпня генеральний директор лікарні, жінка померла, не доїхавши до лікарні у Дніпрі. Вона була у вкрай тяжкому стані. За його словами, жінка померла при шпиталізації.

"Дуже важке поранення несумісне з життям. І трапляються такі випадки, що вже зробити нічого неможливо. Лікарі – не боги, але ми робимо все можливе, щоб урятувати кожну людину", – сказав керівник лікарні. 

Друга пацієнтка, доставлена з Костянтинівки, – у лікарні у вкрай тяжкому стані, у реанімації, повідомив лікар. 

Нагадаємо, внаслідок обстрілу Костянтинівки 24 серпня поранення отримали шестеро людей. Ще п'ятеро загинули.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ