Патрульні влаштували погоню за нетверезим водієм у Краматорську | ZI.ua
Акция закончилась

Патрульні влаштували погоню за нетверезим водієм у Краматорську

30 травня 2024, 08:48 | Надзвичайні події | Краматорськ 849
Поділитися:
Патрульні влаштували погоню за нетверезим водієм у Краматорську

Вчора ближче до вечора у Краматорську увагу інспекторів привернуло авто Ваз 21063. Як повідомляють патрульні, водій, рухаючись другорядною дорогою, на нерегульованому перехресті не надав перевагу у русі службовому транспортному засобу, який рухався головною дорогою. 

"Поліцейські увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів та подали водієві звуковий сигнал про зупинку. Проте водій не лише проігнорував законну вимогу, а й прискорив рух. Патрульні розпочали переслідування вищевказаного транспортного засобу. Через деякий час правопорушник зупинився", — йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що за кермом був 31-річний місцевий житель. Встановлюючи його особу, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на місці за допомогою газоаналізатора показала 1,96 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму 0,2. 

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть), за ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та ч. 1 ст. 130 (Управління ТЗ у стані сп'яніння) КУпАП. Від керування автомобілем чоловіка відсторонили. Далі рішення щодо притягнення порушника до відповідальності прийматиме суд.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ