За добу на Донеччині поранено п'ятеро людей | ZI.ua
Акция закончилась

П'ять поранених та 22 удари: Які громади Донецької області зазнали обстрілів

30 грудня 2023, 10:35 | Надзвичайні події 1554
Поділитися:
П'ять поранених та 22 удари: Які громади Донецької області зазнали обстрілів

Внаслідок російських ударів за останню добу на Донеччині травмовано п'ятьох людей, росія здійснила 22 атаки на цивільне населення. 

За інформацією поліції, армія росії обстріляла 11 населених пунктів: міста Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Селидове, Торецьк, селища Північне, Щербинівка, села Новопокровське, Новоселівка Перша, Сєверне, Соловйове.

Ворог гатив ракетами «С-300», керованими авіабомбами, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерією. Пошкоджено 28 цивільних об’єктів – 22 житлових будинки, школа, адмінбудівлі, котельна, автомобілі.

Окупанти завдали масованого удару по Авдіївці - поранили людину. Руйнувань зазнали багатоквартирний і приватний будинки, інфраструктура. 

З артилерії росіяни накрили Красногорівку. Травмовано трьох мешканців, пошкоджено щонайменше чотири приватних оселі. 

Ще одна цивільна особа постраждала в Торецьку. Окупаційні війська поцілили у приватні будинки.



Оперативна ситуація в області станом на ранок 30 грудня від Донецької ОВА.

На Донецькому напрямку 3 людини поранено у Красногорівці, ще 1 — в Авдіївці. 5 разів обстріляне Курахове — пошкоджено будинок, приватне підприємство і промзону.

На Горлівському напрямку у Торецьку поранено людину, всього у громаді пошкоджено 19 будинків: 15 у Щербинівці, по 2 у Торецьку і Північному. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 багатоповерхівки.

На Лисичанському напрямку під вогнем Переїзне і Верхньокам'янське Званівської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади, а також Сіверськ.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ