У Марковому Костянтинівської ТГ пошкоджено будинки та трансформатор | ZI.ua
Акция закончилась

П'ять авіабомб росіяни скинули на Торецьк: Зведення по області

20 липня 2024, 10:17 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград 495
Поділитися:
П'ять авіабомб росіяни скинули на Торецьк: Зведення по області

За 19 липня внаслідок російських обстрілів загинув 1 мешканець Донеччини — у Торецьку, повідомляє ДонОВА. Ще 6 людей поранено: 2 у Торецьку, 2 у Михайлівці, по 1 у Гродівці та Малинівці.

Публікуємо оперативну ситуацію по області на ранок 20 липня від ДонОВА, поліції та міських адміністрацій.

Покровський район

У Кураховому пошкоджено багатоповерхівку. У Покровську пошкоджено 3 будинки та будівлю підприємства, частково зруйновано адмінбудівлю. По Гродівці окупанти вдарили двома керованими бомбами «КАБ-500» та «КАБ-250» - поранили цивільну особу, пошкоджено житло та інфраструктуру. Михайлівку ворог атакував дроном – травмовано двох мирних жителів. Є поранений у Малинівці.

"Крім того, сьогодні вночі російські терористи завдали ударів по місту Покровськ і селищу Перше Травня. Попередньо – мешканці не постраждали, пошкоджено три будинки, адмінбудівлю та будівлю підприємства. Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється", — повідомили в поліції.

Краматорський район

У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 19 будинків, магазин та 2 інфраструктурні об'єкти. Райгородок війська Росії обстріляли з РСЗВ «Ураган» із касетним зарядом 9Н210, руйнування отримали 11 приватних будинків, автомобілі.

У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено 2 будинки та об'єкт інфраструктури. 

Як повідомляє Костянтинівська адміністрація, вчора о 13:50 стався артилерійський обстріл зі ствольної артилерії по Марківському старостинському округу. 

"Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні житлові будинки та трансформатор ДТЕК. Постраждалих немає. Протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися також житлові забудови сіл. Миколаївка, Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультино, Нелипівка, Ступочки, Подільське (попадання раніше зруйнованими будинками) та околиці с. Іванопілля, Предтечине. Інформація про постраждалих не надходила", — повідомили у МВА.

Бахмутський район

У Торецьку 1 особа загинула та 2 поранені, пошкоджено 2 будинки та нежитлову споруду. Щонайменше п'ять авіабомб росіяни скинули на Торецьк, а також обстріляли місто з артилерії. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки та 2 багатоповерхівки.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ