Організатору наркопритони з Дружківки винесли вирок | ZI.ua
Акция закончилась

Організатору наркопритону з Дружківки винесли вирок

13 липня 2023, 18:10 | Кримінал | Дружківка 1500
Поділитися:
Організатору наркопритону з Дружківки винесли вирок

Дружківський міський суд виніс вирок 39-річному чоловіку, який у свої квартирі організував наркопритон.

У поліції повідомили, що на початку травня отримали інформацію про те, що в одній з квартир багатоповерхового будинку вживають наркотики. Власником житла був 39-річний чоловік, неодноразово судимий, зокрема за майнові злочини: крадіжку, грабіж та розбій. Через кілька після перевірки інформації тижнів поліцейські прийшли до підозрюваного з обшуком. Окрім власника, у квартирі знаходилось двоє його наркозалежних знайомих. Всі вони вживали Альфа-PVP, що має вуличну назву «сіль». Слідчі вилучили заборонену речовину, медичні шприци та пристрої для куріння канабісу.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за за ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання обвинувачений визнав свою вину. Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки з іспитовим строком у 2 роки. Таким чином зловмисника звільнили від відбування покарання, якщо він протягом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки. Крім того, засуджений повинен заплатити 755 гривень за проведення судової експертизи.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі