Окупанти б'ють по домівках в Авдіївці, коли бачать дим від буржуек - Б | ZI.ua
Акция закончилась

Окупанти б'ють по домівках в Авдіївці, коли бачать дим від буржуек - Барабаш

10 листопада 2023, 19:16 | Надзвичайні події 1932
Поділитися:
Окупанти б'ють по домівках в Авдіївці, коли бачать дим від буржуек - Барабаш

Місцеві жителі в Авдіївці почали активніше записуватися на евакуацію у зв'язку з тим, що почастішали випадки обстрілів будинків. За останні два дні місто покинули близько 40 осіб. Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

"Ситуація незмінна. Як було гаряче, так і залишається. Ворог кружляє цілодобово і по місту і по позиціях навколо міста. Багато застосовує артилерії. Від 30 до 40 обстрілів по місту кожен день", - повідомив він.

Вчора, 9 листопада з міста були евакуйовані 19 осіб, 8 листопада 28 осіб і люди продовжують записуватися на евакуацію. Барабаш вважає, що до цього людей підштовхнув виїзд співробітників коксохіма. 7 листопада через Авдіївського коксохімічного заводу були евакуйовані останні 16 співробітників, які забезпечували його консервацію.

За його словами, люди почали активніше виїжджати також тому, що переконалися, що росіяни цілеспрямовано б'ють у цивільних. Раніше армія РФ цілеспрямовано завдала удар по останнім 5 магазинах в місті (в даний час в Авдіївці працює 1 магазин), завдаючи ударів по скупченню людей. Зараз коли стало холодно і люди запалили буржуйки, росіяни цілеспрямовано за наводкою з дронів б'ють по домівках, де бачать дим від них.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ