Два вихованця Костянтинівської ДЮСШ побили власні рекорди | ZI.ua
Акция закончилась

Одразу два легкоатлети з Костянтинівки побили особисті рекорди на змаганнях

11 травня 2024, 13:47 | Спорт | Костянтинівка 3360
Поділитися:
Одразу два легкоатлети з Костянтинівки побили особисті рекорди на змаганнях

Вихованець Костянтинівської ДЮСШ Євген Жмайло знову побив рекорд школи та особистий рекорд у стрибках у довжину з результатом 6 м 80 см.

Про це повідомили на сторінці Федерації легкої атлетики Костянтинівки.

На змаганнях Кінко Ліга Чемпіонів з легкої атлетики, що проходили 09.05.2024 року в Америці у штаті Вашингтон. Рентон, посів 1 місце, покращив свій попередній результат та виконав I Спортивний розряд. 

За останні півтора місяці Євген займає призові місця вчетверте. Раніше повідомлялося, що вихованець Костянтинівської спортивної школи зайняв перше місце на змаганнях в Америці стрибнувши на 6,76 см. Пізніше він посів 1 місце у потрійному стрибку і 2 місце у стрибках у довжину (6,45 см). За два тижні спортсмен знову покращив свій результат і оновив рекорд Костянтинівської спортивної школи у потрійному стрибку.


Естафету особистих рекордів підхопила і вихованка Костянтинівської КДЮСШ Марія Стрілець (тренер Сергій Стрілець). Як повідомили у Федерації легкої атлетики Костянтинівки, 10 травня пройшов Відкритий Чемпіонат у Києві, на якому Марія у метанні диску посіла 2 місце із результатом 46 м 78 см. Щоб виступити на Чемпіонаті Світу з легкої атлетики, який відбудеться наприкінці серпня, Марії потрібно додати до цього результату ще 2 м 22 см.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ