У Покровському районі на місці ракетних ударів продовжують розбір завалів | ZI.ua
Акция закончилась

Одинадцять загиблих: Розбір завалів у Покровському районі продовжується

7 січня 2024, 09:41 | Надзвичайні події | Покровськ, Мирноград 1554
Поділитися:
Одинадцять загиблих: Розбір завалів у Покровському районі продовжується

Увечері 6 січня росіяни вдарили по Покровському району ракетами С-300, убили 11 людей. Прямим попаданням росіяни повністю знищили два приватні будинки. Триває операція з пошуку людей під завалами.

Основний удар прийшовся по Покровську та Рівному Мирноградської громади. У Покровську в момент удару в будинку перебувало 5 осіб, у тому числі двоє дітей – хлопчики віком 15 та 17 років. У Рівному загинула родина із 6 осіб. Серед них – два брати 7 та 9 років та їх трирічна сестра.

Рятувальники опублікували оперативну інформацію станом на 08:00 07 січня щодо ліквідації наслідків обстрілу та пошуково-рятувальної операції у постраждалому районі.

У Покровську на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків 1 особу врятовано з-під завалів, вилучено тіло жінки, тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 4 осіб, з них 2 дітей.

У с. Рівне Покровського району вилучили тіло 1 загиблої дитини. На місці зруйнованого будинку продовжуються аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, із них 2 дітей. 

Загалом внаслідок обстрілу поранено 9 людей. Розібрано 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. До проведення робіт по 2 локаціям від ДСНС залучено 30 чоловік особового складу та 5 од. техніки.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ